İbni Sina Anadolu Lisesi

0(342)8621036
ATATÜRK MAH. 157 NOLU SK. NO 13 İSLAHİYE / GAZİANTEP
Vizyon
Okulu, çevre kültür ve yaşantısının geliştirilip işlendiği bir aydınlanma, bir bilinçlenme, kalkınma merkezi yapmak, okulu olumsuz etkilerin arındırıldığı bir gençlik ve toplum merkezi haline getirmektir.
Misyon
İBNİ SİNA ANADOLU LİSESİ olarak istiyoruz ki; • Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin • Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın destek olsun • Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın • Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın • Okulumuzda, her kes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Okul ortamında ve her yerde, her kes kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkesine uysun • Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın • Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
Başarılar
HEDEFİMİZ: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaç ve temel ilkeler doğrultusunda, evrensel hukuka, demokrasi ve insan haklarına uygun, öğrenci merkezli, aktif öğrenme ve demokratik kurum kültürü anlayışı ile öğrenci yetiştirmek. KALİTE POLİTİKAMIZ: Sürekli gelişim ve mükemmelliğe ulaşmak için fırsat olarak gördüğümüz kaliteyi insan davranışlarına yansıtmaktır. Okul toplumunun tüm çevre unsurlarıyla birlikte sosyal, kültürel kalkınmasını sağlayıp modern bir toplum kimliği kazanmasına katkıda bulunma sorumluluğunu taşımak, bunun gerektirdiği yasal ve insani sorumluluğu yerine getirmektir
08:00-12:00 13:10-15:30
• Adres : Atatürk mh. 157 Nolu sk. No:13 • İslahiye / Gaziantep 27800
Yerleşim Yeri
• Adres : Atatürk mah.157.sk. No:13 • İslahiye / Gaziantep 27800 • Telefon: (342) 8621036 - 8621876 • Faks : (342) 8621876 • E-Posta:972323@meb.k12.tr
İlçe Merkezindedir. İl merkezine uzaklık 90 km dir.