Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı Okulumuz İbni Sina Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri Tarafından 75. Yıl İlkokul / Ortaokulunda Yapıldı.  Program sunuculuğunu Edebiyat Öğretmenleri Sadık KARAKÜTÜK ve Pınar İPEK tarfından yapıldı. Günün anlam ve önemi Kimya Öğretmeni Fatih Mehhmet VARLI tarafından anlatıldı. Öğrencilerimiz okudukları güzel şiirler ile izleyicilere duygusal anlar yaşattılar.

Kas

Okulumuz  İbni Sina Anadolu Lisesi 30.09.2019 tarihinde yeni binasına taşındı.

Mrt

Üç Ayların Başlangıcı Olan Regaip Kandili´nde Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Yunus ÖZTÜRK  ve Okulumuz Öğrencileri tarafından Lokum İkramında Bulunuldu.

Mrt

Liseler Arası Milletin Sesi Mehmet Akif Temalı Şiir Yarışmasında Okulumuz 11/A Sınıfından Eda Nur DURDU üçüncü oldu.

Kitap Okuma Farkındalık Etkinliği

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Şahinbey Karataş Spor Salonunda Öğretmen ve Öğrencilerle Buluştu.

Mrt

Sıfır Atık Projesi Kapsamında Kutularımız kuruldu.

Mrt

Okulumuz Futbol Takımı İslahiyede  Birinci Olarak Gaziantepte Çeyrek Final Oynadı. Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik Eder,  Başarılarının Devamını Dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününde Okulumuz öğretmenlerinden Beden Eğitimi öğretmeni Orhan BAL ve Edebiyat öğretmeni Sadık KARAKÜTÜK Yemin etti.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.