Projemiz Başlıyor

Okulumuz 2021-2022 Eğitim öğretim yılında yürüttüğü ve 4 Ulusal Kalite Etiketi başarısı ile tamamladığı eTwinning Proje sürecini 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında da çok uluslu ve güncel konuları ele aldığı bir projeyle devam ettirmektedir. “Natural Disasters/Doğal Afetler” adlı eTwinning Projemiz 5 farklı ülkeden (Türkiye, Gürcistan, Polonya, Kuzey Makedonya, Romanya) toplamda 11 okulun katılımıyla başlamıştır. Projemizdeki biricil amacımız öğrencilerimizin bölgemizin ve ülkemizin göz ardı edilemez bir gerçekliği olan “Doğal Afetler” konusunda bilgi ve deneyim sahibi olmalarını sağlamaktır. Ayrıca farklı kültürlerle tanışmalarını sağlayarak hem empati yeteneklerini geliştirmelerini hem de kendi kültürel değerlerini anlayıp anlatabilme yeteneğini geliştirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında projemizin önemli 2 hedefi de yabancı dil ve teknoloji kullanımı yeterliliğini arttırmaktır. Proje takvimimiz kapsamında Ocak ayında başlayacak olan etkinliklerimizde farklı doğal afetlere karşı öncesi/esnası/sonrasında yapılması gerekenlerin altının çizildiği ürünler ortaya konulacaktır. Projemiz Mayıs ayında son bulacaktır.

Ock

BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN KİTAP OKUMA HALKALARI OLUŞTURULDU.

Ock

BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA KİTAP GÖRSELİ HAZIRLANDI.

Kas

07.11.2021 Tarihinde Okul Aile Birliği Toplantımızı gerçekleştirdik.

Ağu

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Recep UYGUN 13.07.2021 Tarihinde Emekliye Ayrıldı. Sayın Hocamıza Okulumuza ve Öğrencilerimize Verdiği Emeklerinden Dolayı Çok Teşekkür Ederiz. Bundan Sonraki Hayatında Sağlık ve Sıhhat Dileriz.

03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Mrt

Okulumuz Öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Uğur Hüseyin KARAKAYA İle Beraber Kuşlara Yem Verdiler. Aynı Zamanda Değerler Eğitimi Çalışmasınıda Kapsayan Bu Etkinlikde, Üzerinde Çalışılan Değer Eğitimi, -Merhamet- Konusu İdi.

Mrt

Okulumuz Kulüpler Arası Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvasında İlçe İkincisi Olmuştur.

Mrt

Öğrencimiz Döne Revin YILDIZ Atletizm Branşında İlçe Birincisi Olmuştur.

Ara

Okulumuz İbni Sina Anadolu Lisesinde 26.11.2019-05.12.2019 tarihleri arasında 12 Sınıflara yönelik "Meslek Tanıtım Seminerleri" düzenlenmiştir.  Meslek Tanıtım Günlerine katılımcı olarak; İslahiye Cumhuriyet Savcısı Hasan DÖNMEZ, İslahiye İlçe Müftüsü Dr. Ramazan YILDIRIM,  İslahiye İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı astsubay Bestami ULAŞLI,  İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı  polis memuru Turgay BAHAR, İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı hemşire Dudu GÜÇER,  İlçe Sosyal Hizmet Müdürlüğü'nde çalışan sosyal uzmanı Şeyma UÇANKUŞ, Gaziantep Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Öğretim Görevlisi Dr. Filiz ÇOPUROĞLU, İslahiye Barosu Başkanı Avukat Gazi GÖĞEBAKAN katılmıştır. Bu seminere toplamda 823 öğrenci katılmıştır.

Ara

Kas

Kasım Ayı Mesleki Çalışma Seminerinde  Okulumuz Öğretmenlerine Edebiyat Öğretmenimiz Pınar İPEK tarafından Drama ile tanışıyorum etkinliği yaptırıldı. Öğretmenlerimizin çok eğlendiği etkinlikte Drama ile ilgili bililendirme de yapıldı.