Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ iftarda öğretmenlerle buluştu.

May

19 Mayıs Atatürk´ü  Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk Stadyumunda  büyük bir coşkuyla kutlandı.

May

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katkılarıyla düzenlenen 4006 Bilim Fuarında birçok bilimsel eser, ziyarete   gelen misafirlere sunuldu.

Nis

21 Nisan 2017 yılında Şırnak´ın Uludere ilçesinde Şehit edilen Uzm Çavuş Davud KAYALI´nın ailesi Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi.  Okulumuz öğrencilerinden Elif KAYAlı´nın,  21 Nisan 2017 tarihinde Pkk´lı teröristlerce Şehit edilen abisi Uzman Çavuş Davud KAYALI´nın şehit edilmesinin 1. yıldönümünde Şehitin ailesi, Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ziyaret edildi. Öğrenciler Şehitimizin annesine çiçek sunarken Okul Müdür Yardımcımız Fatih ŞAHİN ve Din Kültürü Öğretmenimiz Yunus ÖZTÜRK Kuran- Kerim okuyarak bütün şehitlerimiz için dualar ettiler.

Nis

Okulumuz öğretmenlerine Eba bilgilendirme semineri verildi.

Nis

İslahiye Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen  2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı bilgilendirme seminerine Okulumuz 12. sınıfları katıldı.

Ağu

Okulumuz Biyoloji Öğretmenlerinden Hamit KARAKURT Emekliye Ayrıldı. Okulumuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyor, ailesi ile beraber mutlu yıllar diliyoruz.

Solo Ses ve Çalgı Yarışması

May

Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı Etkinliği yapıldı. Okul idaresine, Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 11 B Sınıfından Sefa KARABEYOĞLU İsimli öğrencinin 12.03.2017 Tarihinde Akbez mevkiinde kaza yaparak hayatını kaybetmesi okulumuzu yasa bürüdü. Ailesine, arkadaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından birçok Yasin-i Şerif okunarak acımızı dindirmiye çalıştık. Allah Rahmet Eylesin

Mrt